Salam Perkenalan,
Nama: Mohd Suliman Hafid (PG027857) Status: Star Master Dealer Public Gold
Join Public Gold pada tahun 2012, sebagai Dealer Emas Misi: Mendidik setiap Individu ada simpanan emas 100 gram dan setiap keluarga ada rizab emas 1 Kilo. Visi: Emas sebagai aset simpanan jangka masa panjang.
βœ… Saya tunjuk cara mudah, tepat dan selamat menyimpan dan melabur emas. βœ… Saya beri bimbingan Ilmu Emas PERCUMA. βœ… Semestinya mengikut Syariah.
Produk Emas Gold Bar & Dinar 999.9 24K
Jual Beli Emas Online Melalui Aplikasi
Klik link di bawah ini untuk Install Apps Public Gold βœ… Anroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pgmapp.publicgold βœ… Apple https://apps.apple.com/us/app/public-gold/id1591580964
Kenapa Saya Patut Simpan Emas?
βœ… Emas adalah aset fizikal yang paling mudah dibeli dan mampu dimiliki. βœ… Emas adalah medium untuk kumpul duit dengan berkesan dan pantas. βœ… Emas penyimpan nilai kekayaan βœ… Emas adalah insurans kekayaan pada masa depan. βœ… Dengan bajet serendah RM100 / $50 / Rp 300,000 dan boleh simpan emas.
Kenapa Saya Patut Pilih Public Gold?
βœ… Public Gold adalah pengeluar emas Gold Bar dan Dinar nombor satu di Malaysia. βœ… Mempunyai 18 cawangan diseluluh malaysia yang sedia membantu. βœ… Proses jual beli yang transparent dan staright forward. βœ… Platform online 24/7 melalui website dan aplikasi. βœ… Introducer yang sedia membantu dalam setiap urusan. βœ… Seminar emas offline dan online Percuma setiap bulan. βœ… Urusan jual beli disahkan patuh syariah.
Kenapa Saya Patut Mula Dari Sekarang?
βœ… Supaya saya tidak rasa menyesal harga emas semakin tinggi. βœ… Ada aset emas fizikal selain dari rumah dan tanah yang boleh diberikan kepada generasi akan datang. βœ… Sebab saya tak tahu macamana ekonomi dan kehidupan akan datang.
Ingin tahu selanjutnya boleh baca di BLOG EMAS seterusnya klik link bawah ini πŸ‘‡πŸ» https://m.onegolddinar.com